Ringstr. 99, D-32427 Minden
Perfekt kølig dessert til varme sommerdage
Denne iskage ser ikke kun fantastisk ud - den smager også guddommelig. Og du behøver bestemt ikke at være en professionel bager for at få succes - så længe du lykkedes med at fryse den, kan intet gå galt! Forresten: kagen er ikke engang bagt, bare frosset.
Udsmykning med bær - brombær, blåbær, hindbær - bringer kagen til et nyt niveau, men det går selvfølgelig lige så godt med andre frugter, såsom abrikos, fersken, stikkelsbær og druer. Sørg for at opdele de større frugter i mindre stykker, så du kan bruge dem på samme måde som du pynter med bær.
Anbefalede produkter
Trin 1:
Knus havrekagerne - prøv at hælde dem i en Toppits® SafeLoc® frysepose og rulle over for at undgå krummer. Smelt smøret i en gryde og bland dette derefter med de knuste kager. Tag en springform og dæk bunden med Toppits® bagepapir, anbring et jævnt lag af kageblandingen i bunden og pres hårdt, så det danner tæt masse.
Trin 2:
Bland yoghurten med sukker, vaniljestang og citron. Pisk fløden, indtil den stivner, og vend den i yoghurtblandingen.
Trin 3:
Bland 300 g frosset bær med yoghurt. Sæt halvdelen i køleskabet, og fordel den anden halvdel over cookiebunden i springformen i et jævnt lag. Placer i fryseren i en time. Tag kagen ud, spred resten af yoghurtblandingen på kagen og sæt den i fryseren natten over.
Trin 4:
Når det er tid til at nyde den friske kage, skal du tage den ud 10 minutter før servering. Løsn formen, fjern kagen og dekorér med cirka 100 gram bær - eller nøjagtigt så meget bær, som du vil. Her er der ikke noget der er for meget!
Lignende opskrifter