Ringstr. 99, D-32427 Minden
Sød, varm og uimodståelig god!
Når laksen grilles, og svinemørbrad er spist, er gæsterne mætte og tilfredse, men trangen efter noget sødt er naturligvis tilbage. Trækullet er stadig varmt, så sørg for at fikse desserten på grillen. Denne superhurtige klassiker tilbereder sig selv, og er værdsat af alle aldre, og du fikser den let med ingredienser, du ofte har derhjemme. Sørg for at bruge bananer, der har fået en brun plet!
Anbefalede produkter
Forberedelse
Placer et ark aluminiumsfolie fra Toppits® (vores Ovn-grill og frysefolie er især velegnet til dette) på en plan overflade og læg bananen på. Sørg for at rive en strimmel skræl oven på den - det er her du lægger al den lækre chokolade og andre godbidder i. Når du lægger påfyldningen, skal du lave en pakke med folien, så bananen grilles til cremet perfektion.
Flødeost og jordnøddesmør topping
Grill bananerne i cirka 5-10 minutter i Toppits® aluminiumsfolie og fyld med flødeost, chokolade og revet kokosnød eller med jordnøddesmør, kiks og nødder.
Chokolade topping
Fyld bananen til randen med chokoladestykker, grill i 5-10 minutter og top med mynteblade og ristede hasselnødder. Top til luksus med en kugle af vaniljeis.
Lignende opskrifter