Ringstr. 99, D-32427 Minden
Saftig nydelse med frisk rosmarin
At få en perfekt grillet kylling er en udfordring, og noget der får amatørkokke såvel som grillmestere til at svede foran trækulet. Det magre kød tørre og brændes let, selvom det ikke er færdigt indeni.
Ved forsigtigt at tilberede kyllingen i en pakke med Toppits® aluminiumsfolie, sikrer du, at kødet forbliver lækkert saftigt, mens ydersiden er gylden. Leder du efter en sprød overflade og sprødt skind? Lad afkøle i foliepakker i 20 minutter, og grill derefter i fem minutter på begge sider. Det var let?
Anbefalede produkter
Trin 1:
Bland sesamolie, paprika, provence krydderier,rosmarin og peber.
Trin 2:
Sørg for, at kyllingefileten er kold og tør og marineres i urteblandingen i cirka 2 timer.
Trin 3:
Placer et stykke Toppits® aluminiumsfolie og dæk tyndt med olivenolie. Skær løgen i tynde ringe og læg den på folien. Læg kyllingefilet over løgene, og bind aluminiumen sammen til en pakke, som du derefter griller i cirka 30 minutter. Placer derefter den utroligt saftige kylling på en tallerken og server med en frisk, cremet sauce og grillede grøntsager eller en let salat.
Lignende opskrifter