Startside > Opskrift > Grillet kyllingefilet
print

Grillet kyllingefilet

Saftig nydelse med frisk rosmarin

At få en perfekt grillet kylling er en udfordring, og noget der får amatørkokke såvel som grillmestere til at svede foran trækulet. Det magre kød tørre og brændes let, selvom det ikke er færdigt indeni.

Ved forsigtigt at tilberede kyllingen i en pakke med Toppits® aluminiumsfolie, sikrer du, at kødet forbliver lækkert saftigt, mens ydersiden er gylden. Leder du efter en sprød overflade og sprødt skind? Lad afkøle i foliepakker i 20 minutter, og grill derefter i fem minutter på begge sider. Det var let?

Ingredienser

til 4 portioner
4   kyllingebrystfileter
4   rødløg
4  spsk sesamolie
2  spsk paprika
1  spsk provence krydderi
   rosmarinkviste
   salt og peber
   olie
Forberedelse
45 minuter + 2h marinering
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Bland sesamolie, paprika, provence krydderier,rosmarin og peber.

Trin 2:

Sørg for, at kyllingefileten er kold og tør og marineres i urteblandingen i cirka 2 timer.

Trin 3:

Placer et stykke Toppits® aluminiumsfolie og dæk tyndt med olivenolie. Skær løgen i tynde ringe og læg den på folien. Læg kyllingefilet over løgene, og bind aluminiumen sammen til en pakke, som du derefter griller i cirka 30 minutter. Placer derefter den utroligt saftige kylling på en tallerken og server med en frisk, cremet sauce og grillede grøntsager eller en let salat.

Grillet kyllingebryst med rosmarin

Lignende opskrifter

Vegetar boller med smag af Mellemøsten

Ren og let grillnydelse

Intet efterår uden at spise suppe på græskar. Med et par enkle tricks kan du peppe din foretrukne topping op og få en udsøgt suppe på kolde dage.