Startside > Opskrift > Laksefilet med fyld af urteost
print

Laksefilet med fyld af urteost

Grillbuffetens sunde hofret

Den utroligt populære laks er uendelig i sine variationer. Den fede fisk er ikke kun god - med sit høje indhold af den essentielle olie Omega-3 giver den et vigtigt sundhedsboost. Her kombinerer vi med gedeost og en masse friske urter - vores mund løber allerede i vandet under tilberedningen! Nøgleordet er vand: sammenlignet med kød har fisk en vandbaseret og mindre solid muskelstruktur. Derfor er grilltiden kortere, og det er nok, at du vender fisken en gang for at den er færdig.

Ingredienser

til 4 portioner
600  g laksfilet
150  g fetaost
2   zucchini (mellemstore)
1  bundt persille
1   hvidløgsfed
1  tsk malet rosenpeber
   dild
   meriam
   madolie
Forberedelse
40
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Skyl laksefileten og fjern eventuelle knogler. Aftør og del i 3-4 dele.

Trin 2:

Hak krydderurter og hvidløg fint, og bland det derefter med den smuldrede fetaost. Skær et snit i midten af ​​laksefilet langs siden og fyld med osten, pensl derefter med olie.

Trin 3:

Skær zucchini i strimler, og læg dem på et ark med Toppits® aluminiumsfolie. Læg stykke laksefilet på, og pensl med olie, før du forsegler det i en pakke.

Trin 4:

Pynt den fyldte laksefilet, grill i 10-15 minutter i en lukket grill over medium varme. Smag med peber og server med en frisk og syrlig yoghurt sauce. Mums!

Grillet laks med urter og flødeost

Lignende opskrifter

Punktligt til international chokoladedag har vi en særlig opskrift til alle slikmunde derude: veganske appelsin-chokoladetrøfler. Smelter blødt indeni og er omgivet af sprød mørk chokalade på ydersiden - ganske enkelt uimodståelige!

En lækker og varmende fiskesuppe - der faktisk er nem at lave

Stop madspildet, nu genanvender vi. Sådan laver du din egen bouillon af grøntsagsrester.