Ringstr. 99, D-32427 Minden
For meget polenta? Det sker aldrig. Når resultatet er lækre fritter, smager majsgrøden mindst lige så godt dagen efter.
Med visse fødevarer har vi ofte tendens til at lave for meget. Vi kommer for eksempel til at putte for meget ris eller pasta i gryden. Det samme gælder for polenta: Til trods for fyldte maver sidder vi efter aftensmaden tilbage med en halvfyldt gryde. Vi har de optimale tips til at undgå madspild til dig, så du aldrig mere behøver at smide overskydende majsgrød ud. Polenta smager også godt den næste dag – især hvis det er i form af fritter. Det tager kun et øjeblik og er en super god måde at udnytte rester på.
Anbefalede produkter
Tilberedning af polenta
Undgå madspild med polentafritter
Når du vil lave polentafritter af rester dagen efter, skal du kun bruge Toppits® bagepapir og en smule olivenolie. Sådan gør du:
Snart har du lækkert tilbehør, som samtidig bidrager til at undgå madspild. Når du er på udkig efter tips til og opskrifter på at undgå madspild, så gå ind på toppits.dk/opskrifter
Lignende opskrifter