Ringstr. 99, D-32427 Minden
Enkleste retter til sammenkomster
Den klassiske franske specialitet quiché er en rund, flad smørdejs med et velsmagende fyld og blanding af æg og mælk. Vores version af quiche blev rettet til en firkant og fyldt med grøn asparges, laks og tomater. En fryd for øjet og ganen!
Anbefalede produkter
Trin 1:
Til dejen blandes mel og salt i en skål. Skær smøret i små stykker, og læg derefter i melet. Bland 1 æg og 3 spsk mælk i og æl hurtigt til en glat dej. Form dejen til en kugle, indpak i Toppits® plastfolie og opbevares i køleskab i mindst en time.
Trin 2:
Form dejen til et rektangel på en melet overflade. Placer derefter quichebunden på en bageplade dækket med bagepapir, og tryk dejen op rundt om siderne for at danne en mur. Hak dejen flere gange med en gaffel, og forvarm ovnen til 180° C.
Trin 3:
Skræl enderne af aspargesen af, og skær løget i ringe. Rør fløden sammen med revet parmesanost og 2 æg. Fordel laks, asparges og tomater over quichebunden. læg løgringene på og hæld æggestanden over.
Trin 4:
Sæt quichen i ovnen og bag i cirka 25-30 minutter. Lad afkøle et par sekunder, og server. Et tip er at tilføje en knivspids frisk machesalat og dryp lidt balsamicoeddike på, inden det er tid til at invitere dine gæster til den perfekte snack.
Lignende opskrifter