Startside > Opskrift > Safranbiscotti med chokolade
print

Safranbiscotti med chokolade

Sød og crunchy - med chokolade og mandel!

Søde og vidunderligt sprøde kager med en smag af safran. Det krydderi, der på trods af sin mildhed kan overtage hele hjemmet med det dejlige ”Nu er det jul!” - duft.

Du kan bage disse safran-biscottis hurtigt og nemt og ud over ingredienser, der normalt allerede er hjemme i køkken- og køleskab. Med mørk chokolade bliver de delikate kager skarpere og får en sødme, der er perfekt afbalanceret med en kop varm kaffe, te eller et krus gløgg.

Ingredienser

til 4 portioner
100  g smør
1  pk saffran
  dl sukker
3  st æg
6  dl mel
  tsk bagepulver
1  tsk vanillesukker
1  drys salt
50  g hakkede mandler
50  g hakket mørk chokolade
Forberedelse
15 min förberedelse, 20 + 20 min i ugn
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Trin 1:

Indstil ovnen til 200° C (190° C varm luft). Smelt smøret på svag varme sammen en kuvert safran og lad derefter blandingen afkøle lidt.

Trin 2:

Bland sukker, mel, bagepulver, vaniljesukker og salt. Hak mandler og chokolade, og tilsæt dette. Rør derefter æggene ind i smøret og derefter de tørre ingredienser.

Skorper med safran og chokolade fra Toppits

Trin 3:

Form dejen til en glat dej, som du derefter ruller ud i tre længder på en bageplade dækket med Toppits® bagepapir. Med vores nye bagepapir med en skridsikker underside kan du rulle dejen ud på papiret uden at den glider rundt - bagningen er så stille, og du undgår en masse unødvendig frustration :) Sæt pladen i ovnen og bag den i den nederste del i cirka 20 minutter. Tag pladen ud, og sænk ovnstemperaturen til 100 ° C.

Skorper med safran og chokolade på bagepapir fra Toppits

Trin 4:

Skær længderne (flyt dem ikke fra pladen) i skrå "biscotti-stykker", og adskil dem fra hinanden, så de tørrer ordentligt.

Safranskorper med chokolade og mandler på Toppits bagepapir

Trin 5:

Sæt pladen tilbage i ovnen, og lad den bage i yderligere 20 minutter. Sluk for ovnen og lad skorperne tørre efter opvarmning. klar!

Bedst til rester!

Frysning er en fantastisk måde at opbevare skorper på - i en tæt SafeLoc® frysepose op til et år! Hvis du opbevarer skorperne ved stuetemperatur, skal de opbevares tørre og luftige - brug gerne et glas eller boks med et låg. Uanset opbevaringsmetoden skal skorpene være helt tørre og kolde, før du tager dem af pladen.

Et tip: Den knuste biscotti giver en super velsmagende knas til vanilleis, hvor vanilliens mildhed opvejer saftens sødme.

Lignende opskrifter

Er det ikke bare lækkert med en skive lunt nybagt brød, som man selv har bagt? Hvis man bruger resterne af de kogte kartofler fra dagen før, så stopper man også madspild. I denne opskrift viser vi dig, hvordan du gør.

Lige så overraskende som lækker: Lav din egen veganske chokolademousse med kikærtevand (også kaldet aquafaba).