Startside > Opskrift > Saftige brombærmuffins med citron
print

Saftige brombærmuffins med citron

Smukke og holdbare cupcakeforme med Toppits® bagepapir

Bagning og kreativitet går hånd i hånd: uden hinanden er det bare pandekager. Er det sket, at du har ønsket at bage muffins og opdaget, at du allerede har brugt alle dine muffinsformer? det er sket for os. Vi har løsningen: så længe du har bagepapir hjemme, lever drømmen om nybagt muffins videre. Med Toppits® bagepapir kan du nemt fikse praktiske og smukke cupcakeformer, der har mange fordele.

Muffins med forme, der giver en endnu mere hjemmelavet fornemmelse? Det er ikke kun praktisk at bruge bagepapir til at lave dine egne muffinsformer, fordi du kan klippe den til nøjagtigt den størrelse, du ønsker - brunt papir skaber også en meget rustik og "hjemmelavet" fornemmelse, perfekt til en brunch eller en dejlig picnic.

Amerikanske muffins eller madmuffins er ofte større: På Toppits® har vi begge Stabil muffinsforme og Flower muffins forme bare til disse formål. Men hvis du stadig ønsker at være lidt kreativ, er bagepapiret perfekt til at skabe former af alle slags. Bagepapiret stikker ud over kantene på muffinsformen og gør at dejen er bagt perfekt.

At muffins sætter sig så hårdt fast i formen, at du kun får halvdelen ud, og resten bliver tilbage? Dette undgås, når du bruger Toppits® bagepapir: takket være den specielle non-stick-struktur løsnes dine kager let og let.

Så hvad har du brug for at lave dine egne cupcakeformer?

Skær bagepapiret i firkanter på 15x15 cm. Fold hver firkant to gange, og fold den derefter ud igen. Placer papirfelterne med midten af ​​folden i midten af ​​en muffinsbakke. Tryk ned med et glas, så papiret bliver til en "kop". Fjern glasset, og sæt det ned igen, og pres yderligere med fingrene på der folder, der opstår på siderne, så de holder bedre. Hæld derefter dejen i, og sæt dine smukke DIY-kager i ovnen.

Vi giver dig en opskrift på brombær- og citronmuffins - en himmelsk kombination! I muffinsdejen blandes boghvedemel med havregryn, som sammen med citronen gør muffinserne ekstra saftige. Du søder dem med kokosnøddesukker, der smager som karamel, uden at gøre kagerne for søde.

DIY muffinsforme med bagepapir

Ingredienser

til 12 portioner
260  g havregryn
160  g malet mandler
200  g boghvedemel
4  tsk bagepulver
4  tsk Natron
100  g kokussukker
400  g brombær
2   citroner (økologiske)
360  ml kærnemælk/alm mælk blandet med citron
4  st æg
140  g kokusolie
4  spsk kokussukker (topping)
Forberedelse
45 min
Vanskelighed

Anbefalede produkter

Forberedelse

Bagepapir til muffinsforme med Toppits

Trin 1:

Forvarm ovnen til 180 grader (øvre og nedre varme). Bland havregryn, mandler, boghvede mel og natron i en skål. Tilsæt kokossukker.

Trin 2:

Vask citronerne i varmt vand og gnid skrællen ren. Klem en citron, og pisk saften sammen med mælk, æg og kokosnøddeolie. Tilsæt de tørre ingredienser, og vend derefter forsigtigt brombærrene i.

Muffins-plade med store boller i forme af bagepapir

Trin 3:

Hæld dejen i dine hjemmelavede forme af Toppits® bagepapir, som du lægger på muffinspladen, og drys med kokosnøddesukker for at få en karameliseret finish.

Bag muffinsene i ovnen i cirka 20 minutter, indtil de er gyldne og faste. Prøv at stikke en tandstik ned - hvis du kan trække den op fra muffins, uden at dejen klæber, er de klar. Perfekt sammen med et glas iskold limonade!

Tip: Du kan fryse dine muffins, hvis det formodentlig er et par stykker over - de er så gode, så risikoen er, at alle forsvinder i en fart! Muffins holder i op til to måneder i fryseren, forudsat at du har pakket dem godt - en Zipper® pose fungerer perfekt som beskyttelse.

Husk at om muligt at fryse de forskellige dele separat. Hvis du ikke allerede har pyntet boller, skal du lægge dem i en separat pose og derefter frosting/smørcreme i en anden.

Lignende opskrifter

Sæt kulør på dit julefad! Med denne nemme opskrift på glasur med rester af rødbede eller matcha, kan du forvandle dine småkager til søde blikfang til festlige anledninger.

Rødbedebrød 10.09.2020

Så farverig, fuld og velsmagende - perfekt med ost og honning