Tip nr. 1: Lav risbudding af store portioner mælk
Der står en hel liter mælk i køleskabet, som snart skal bruges, men du har ingen idéer til at udnytte
den? Du kan fryse overskydende mælk i en SafeLoc® frysepose med dobbeltlukning 1l og bruge
den senere i en cremet risbudding – den smager godt som dessert eller snack mellem måltiderne.
Sådan gør du:
1. Bland 2 spsk. mælk med 25 g majsstivelse og 2 spsk. sukker i en skål.
2. Resten af mælken blander du med 300 ml vand og en knivspids salt, og varmer den op i en
stor gryde.
3. Tilsæt derefter 250 g grødris i gryden og lad det hele simre ved mellemlav varme i 35 til 40
minutter. Husk at røre rundt!
4. Efter ca. 30. minutter tilsætter du blandingen af mælk og stivelse samt 100 ml fløde og lader
risbuddingen koge op.